Вінницькі поліцейські заслужили оцінку «відмінно» від містян, і стали третіми в Україні за рівнем довіри

Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські заслужили оцінку «відмінно» від містян, і стали третіми в Україні за рівнем довіри

У Вінниці поліція заслужила оцінку «відмінно». у 5% мешканців, але й ця цифра дозволила поліцейським Вінниці увійти в топ найбільш рейтингових за рівнем довіри правоохоронних органів України.

У Вінниці поліція заслужила оцінку «відмінно» у 5% мешканців, але й ця цифра дозволила поліцейським Вінниці увійти в топ найбільш рейтингових відділів за рівнем довіри правоохоронних органів України.

Як повідомляє соціологічна група «Рейтинг», під час опитування, яке проводилося на замовлення Міжнародного республіканського інституту International Republican Institute (IRI), українців попросили оцінити діяльність поліції у містах, де вони проживають.

Вінницька поліція – на третьому місці в рейтингу за рівнем довіри. На «відмінно» оцінили 5% вінничан. 22% дали оцінку «добре», 27% — «середньо», 14% – «погано», 10% — жахливо і 22% опитуваних було важко відповісти.

На запитання, чи почуваються містяни в безпеці з настанням темряви, 40% вінничан сказали, що почуваються цілком безпечно.

За рівнем якості послуг наша поліція теж в лідерах. Поліцейські отримала від громади три бали із 5.

11% вінничан цілком схвалюють роботу правоохоронців, 32% — швидше схвалюють, 19% незадоволені нею.

Такий перехресний «допит» соціологів дає доволі реалістичну картину. Тож вітаємо наших поліцейських із визнанням.

Зазначимо, згідно цього дослідження Вінницю визнано найкомфортнішим містом України.