Вінницькі піротехніки поїхали ліквідовувати надзвичайну ситуації на Чернігівщині, де вночі почали взриватися боєприпаси

Новини Вінниці / Вінницькі піротехніки поїхали ліквідовувати надзвичайну ситуації на Чернігівщині, де вночі почали взриватися боєприпаси

Сьогодні група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення аварійно-рятувального загону Головного управління ДСНС України Вінницької області виїхала на ліквідацію надзвичайної ситуації, що виникла 9 жовтня вночі на шостому арсеналі ЗСУ поблизу селища Дружба Ічнянського району Чернігівської області. Про це NaПарижі розповів керівник прес-служби обласного управління ДСНС Олександр Кутовий.

Сьогодні група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення аварійно-рятувального загону Головного управління ДСНС України Вінницької області виїхала на ліквідацію надзвичайної ситуації, що виникла вночі 9 жовтня на шостому арсеналі ЗСУ поблизу селища Дружба Ічнянського району Чернігівської області. Про це NaПарижі розповів керівник прес-служби обласного управління ДСНС Олександр Кутовий.

За його словами, до місця надзвичайної ситуації від ГУ ДСНС області направлено 5 чоловік особового складу групи піротехнічного розрахунку із засобами розмінування та одна одиниця спецтехніки. Піротехніки, які виїхали на Чернігівщину, в сій час залучалися до очищення території від боєприпасів після вибухів на Калинівському арсеналі, що сталися у вересні минулого року.

Нагадаємо, сьогодні, 9 жовтня о 3 годині 40 хвилин сталася пожежа та вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони поблизу с. Дружба в Ічнянському районі Чернігівської області. Станом на 16 годину евакуювали понад 12 тис. 500 осіб з м. Ічня та 30 прилеглих населених пунктів, що знаходяться у 16-тикілометровій зоні.