Вінницькі патрульні поки не отримали пристрої вимірювання швидкості TruCam

Новини Вінниці / Вінницькі патрульні поки не отримали пристрої вимірювання швидкості TruCam

Відсьогодні патрульна поліція розпочала використовувати радари вимірювання швидкості TruCam. У прес-службі патрульної поліції України зазначають, що патрульні використовуватимуть TruCam лише із розміщенням дорожніх знаків, що повідомляють про фото- відеофіксацію порушень, на ділянках автодоріг міжнародного значення та в містах із підвищеним рівнем аварійності унаслідок перевищення швидкості.

Відсьогодні патрульна поліція розпочала використовувати радари вимірювання швидкості TruCam. У прес-службі патрульної поліції України зазначають, що інспектори використовуватимуть TruCam лише із розміщенням дорожніх знаків, що повідомляють про фото- відеофіксацію порушень, на ділянках автодоріг міжнародного значення та в містах із підвищеним рівнем аварійності у наслідок перевищення швидкості.

«В місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення патрульні поліцейські почнуть використовувати засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів – пристрої вимірювання швидкості TruCam. Протягом першого тижня патрульна поліція використовуватиме TruCam у пілотному режимі для профілактики, щоб учасники дорожнього руху звикли до нововведення»,  - йдеться у повідомленні.

Водночас у патрульній поліції Вінниччини поки що немає радарів, тому місцеві інспектори наразі не можуть перевірити, дотримуються водії швидкісного режиму чи ні.

У прес-службі управління патрульної поліції області розповіли NaПарижі, що наразі невідомо, коли Вінниччина отримає пристрої, що пройшли сертифікацію, і скільки їх буде.