Вінницькі патрульні показали, як у їхній Prius врізалась Toyota (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницькі патрульні показали, як у їхній Prius врізалась Toyota (ВІДЕО)

Інформація про аварію за участю поліцейського «Prius» та легковика «Toyota Corolla» у Вінниці з’явилась сьогодні по обіді. Користувачі викладали у соцмережі фото з місця події. Коментарі були переважно не на користь патрульних.

Інформація про аварію за участю поліцейського «Prius» та легковика «Toyota Corolla» у Вінниці з’явилась сьогодні по обіді. Користувачі викладали у соцмережі фото з місця події. Коментарі вінничан були переважно не на користь патрульних.

У прес-службі патрульної поліції Вінницької області доволі оперативно відреагували на публікації в мережі і оприлюднили відео з реєстратора поліцейської машини. Інформацію про те, що патрульні «побили черговий Prius» у прес-службі патрульної поліції називають недостовірною. Кажуть: аварія сталася не з вини патрульних.

«Службовий автомобіль дійсно потрапив у ДТП сьогодні, 25 червня, близько 13:30 на вулиці Андрія Первозванного, однак трапилось це не з вини патрульних. Водійка автомобіля Toyota Corolla не впоралась з керуванням, не врахувала дорожньої обстановки, не дотрималась безпечного інтервалу і здійснила зіткнення зі службовим автомобілем Toyota Prius. Все це чітко видно на відео, яке зафіксував відеореєстратор патрульних. На винуватицю ДТП поліцейські вже склали протокол за ст. 124 КУпАП, який згодом передадуть до суду» - наголошують у прес-службі патрульної поліції області.

Сергій Маламура

25 червня, 2019