Вінницькі депутати Яремчук і Редько видали чергову "серію" епічного протистояння (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницькі депутати Яремчук і Редько видали чергову "серію" епічного протистояння (ВІДЕО)

Майже за сценарієм Собчак і Жириновського під час дебатів між кандидатами у президенти Росії, вели себе два одіозні депутати Вінницької обласної Ради. Щоправда без матів та обливання водою. Обмінювалися люб'язностями вінницькі обранці Юрій Яремчук від Опозиційного блоку та Тетяна Редько від "Батьківщини" вчора, 28 лютого, під час засідання комісії з питань свободи слова, інформаційного простору та реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації.

Майже за сценарієм Собчак і Жириновського під час дебатів між кандидатами у президенти Росії, вели себе два одіозні депутати Вінницької обласної ради. Щоправда, без матів та обливання водою. Обмінювалися люб'язностями вінницькі обранці Юрій Яремчук від Опозиційного блоку та Тетяна Редько від "Батьківщини" вчора, 28 лютого, під час засідання комісії з питань свободи слова, інформаційного простору та реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації.

Спочатку жінка-депутатка не могла зрозуміти, що Юрій Яремчук, який не є членом комісії робить на засіданні. Згодом депутати не могли вирішити, хто з них краще виглядає. Емоційно вголос депутати розмірковували про їхнє відзеркалення. Оскільки вони є доволі поважними особами у регіоні, їх обирали виборці, ще обиратимуть, то краще оцінити красоту "дзеркальної" теми, переглянувши відео. 

В ході  засідання, яке тривало понад дві години, словесна перепалка між Юрієм Яремчуком та Тетяною Редько виникала кілька разів.

Нагадаємо, що в останній день зими у прямому ефірі, "зчепилися" два кандидати у президенти РФ - лідер ЛДПР Володимир Жириновський і журналістка Ксенія Собчак. Інцидент стався між політиками під час виступу ще одного кандидата - Сергія Бабуріна. Жириновський втрутився у виступ, час на який відвели Бабуріну. Собчак закликала його до спокою, на що лідер ЛДПР назвав її "дурепою". Коли Жириновський продовжив обзивати Собчак, вона вилила на політика стакан води. Далі... в ефірі звучала нецензурна лексика.

Будь-які співпадіння росіян з дуетом віницьких обранців є випадковими. Вінницьким депутатам вдається більш колоритно вести дискусію, але, на жаль, діалог не став "хітом" по кількості переглядів у Мережі. Але є стимул, талант та бажання... 

Раніше NaПарижі повідомляв, що депутат облради Яремчук хоче для колеги Редько звання народної артистки.

 

Саша Григоровська

1 березня, 2018