Вінницькі депутати від БПП Чаленко та Власюк поділилися з містянами планами на 2019 рік і підсумували зроблене

Новини Вінниці / Вінницькі депутати від БПП Чаленко та Власюк поділилися з містянами планами на 2019 рік і підсумували зроблене

Депутат Винницької облради Дмитро Чаленко і його колега з міськради Алла Власюк, які представляють БПП, прозвітували перед громадою Вінниці про те, що їм разом із вінничанами вдалося реалізувати протягом 2018-го, а також поділилися планами на нинішній рік.

Депутат Винницької облради Дмитро Чаленко і його колега з міськради Алла Власюк, які представляють БПП, прозвітували перед громадою Вінниці про те, що їм разом із вінничанами вдалося реалізувати протягом 2018-го, а також поділилися планами на нинішній рік.

Звіт депутатів 16 січня у молодіжному клубі на вул. Волошковій більше нагадував зустріч з активом кількох вінницьких мікрорайонів, дитячих закладів та тими, хто прагне донести власні ідеї. Подібний формат Д. Чаленко і А. Власюк використовують щороку.

Демонструючи слайди з об’єктами на території Старого міста, Малих Хуторів та району Олієжир, Дмитро Андрійович і Алла Володимирівна наголошували на тому, що запорукою реалізації проектів є тісна співпраця депутатів з громадою.

«За минулий рік зроблено утеплення дитячого садка №17, прокладено каналізаційний колектор на вул. Чумацькій. А згадайте скільки скептиків було? Казали, що це не можливо. Але ж вже зроблено. Вже розпочаті аналогічні роботи на вул. Кутузова», - зазначила Алла Власюк.

У 2018 році за участю громади і депутатів реалізовано до десятка проектів по благоустрою мікрорайонів на околиці. Зокрема, відкрито великий спортивний майданчик на вул. Волошковій і навіть створена власна команда, яка заявляється на чемпіонат міста по футзалу.

«Оновлена рекреаційна зона біля ставка і відновлено джерело питної води», - нагадав Дмитро Чаленко.

Окремо А. Власюк зупинилася на темі активності громади. Вона згадала, що міська програма «Бюджет громадських ініціатив» надає чудову нагоду вінничанам самим обирати проекти для реконструкції чи вдосконалення.

«Ми маємо бути більш активними, аби надалі наші з вами проекти перемагали. Спочатку наведемо лад в одному мікрорайоні, потім станемо допомагати сусіднім. Приміром, є чудова ідея будівництва фонтану у мікрорайоні Олієжир. А чому комфортно має бути лише у центрі?.. Розвиток околиць я вважаю дуже важливим завданням», - підкреслила депутат Вінницької міськради.

Д. Чаленко підкреслив, що загалом у 2019-му мають реалізовуватися чотири проекти по благоустрою, зокрема, створення майданчику для пляжного волейболу і зони відпочинку.   

Після «офіційної» частини звіту присутні ділилися своїми планами і ідеями. Переважно це відбувалося у форматі неофіційного спілкування.