Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)

Щорічно напередодні Старого Нового року підводяться підсумки конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018», який є чи не єдиним у Вінниці подібним заходом, що стимулює та заохочує працівників підприємства чи установи розвивати народні ремесла. Конкурсна комісія визнала 1 місце присудила Аліні Нестерук за картину «Житель нашого мікрорайону», виготовлену у техніці алмазної вишивки.

Щорічно напередодні Старого Нового року підводяться підсумки конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018», який є чи не єдиним у Вінниці подібним заходом, що стимулює та заохочує працівників підприємства чи установи розвивати народні ремесла. Конкурсна комісія  1 місце присудила Аліні Нестерук за картину «Житель нашого мікрорайону», виготовлену у техніці алмазної вишивки.

Молода жінка працює укладальником-пакувальником цеху фасованої продукції ПрАТ «Вінницький ОЖК». Герой її картини – племінник.

«Мені сподобалася техніка, тому вирішила спробувати. Працювала місяць», - зазначає Аліна Нестерук.  

Але ще до нагородження колектив Промислової Групи Vioil запальними колядками традиційно привітав народний ансамбль танцю «Барвінок». Щодо конкурсу, то цього року працівники представили більше трьох десятків робіт. Приймали в ньому участь не тільки «віойлівці», але й колективи «підшефних» дитячих садків.

Відзнаку голови конкурсної комісії Ігоря Гадомського за вишиту картину «Польові квіти» отримала начальник відділу капітальних інвестицій ПрАТ «Вінницький ОЖК» Галина Червінська.

Відзнака депутата Вінницької міської ради Алли Власюк  «дісталася» фахівцю з кадрів ПрАТ «Вінницький ОЖК» Наталії Чопік за композицію «Вертеп».

Депутат Вінницької обласної ради Дмитро Чаленко нагородив відзнакою за вишиту картину бісером «Троянди» прибиральницю виробничих приміщень ПрАТ «Вінницький ОЖК» Катеринe Лещишинц.

Відзнаку народного художника України Володимира Козюка за модульну картину бісером «Магнолії» отримала лаборант виробничої лабораторії ПрАТ «Вінницький ОЖК» Наталія Кравченко.

Приз глядацьких симпатій опинився у скарбничці дошкільного навчального закладу №18, який отримала за композиції з мила ручної роботи Людмила Ільніцька.

Відзнаки за другі місця конкурсу отримали слюсар-ремонтник ОЕЗ-2 ПрАТ «Вінницький ОЖК» Цісар Олександр за вироби з дерева та петриківський розпис, а також Юлія Будикіна з ДНЗ 17 за роботу «Диво-кулька чарівна дітям радість принесла». Треті місця у бухгалтера Промислової Групи «ВіОйл» Оксани Симоненко за вишиту картину «Оберіг для дому» і дитсадка №6 за панно «Зимові розваги в шоколадці».

Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з художником Козюком відзначили переможців конкурсу «Vioil відкриває таланти 2018» (ФОТО)