Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні Олієжир

Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні Олієжир

У Вінниці на набережній озера біля мікрорайону «Олієжир» депутати міської ради Алла Власюк та облради Дмитро Чаленко 31 травня організували для дітей та дорослих свято дитинства. Традиційно на маленьких жителів мікрорайону чекали веселі розваги, майстер-класи, танці та співи їх талановитих однолітків – вихованців ВДШМ «Вишенька», розіграші поїздок на «Тульчин опера фест» та ще багато цікавинок.

У Вінниці на набережній озера біля мікрорайону «Олієжир» депутати міської ради Алла Власюк та облради Дмитро Чаленко 31 травня організували для дітей та дорослих свято дитинства. Традиційно на маленьких жителів мікрорайону чекали веселі розваги, майстер-класи, танці та співи їх талановитих однолітків – вихованців ВДШМ «Вишенька», розіграші поїздок на «Тульчин опера фест» та ще багато цікавинок.

У Вінниці на День захисту дітей зона відпочинку поблизу підприємства ViOil, трансформувалася на справжній концертний майданчик, який вщент заповнився охочими розважитись дітлахами та дорослими, які відпочивали після тяжкого робочого тижня.

Ведучим та головною «родзинкою» свята став веселий клоун з аніматорами, які ні на хвилину не давали сумувати малечі, проводячи безліч цікавих конкурсів, де головним призом стали три поїздки на дитячі дні фестивалю KIDS OPERAFEST. Саме там пройде єдиний показ в Україні програми «Colours of the wind» за мотивами легендарних мультфільмів компанії Disney за участю співаків компанії Disney Entertainment! 

Поміж конкурсів, гостей свята розважали колективи та сольні виконавці ВДШМ «Вишенька», які демонстрували свої вокальні та танцювальні таланти. Для охочих малюків місцеві майстрині проводили майстер-класи по виготовленню листівок та українському розпису, який можна застосувати у декоруванні посуду та дерев’яних виробів. Однак найбільший ажіотаж був у дівчат, що робили аква-грим. Тут малюки могли втілити усі свої бажання – від квіточки на руці та павука на щоці до справжньої звіриної маски. 

Залишили справи, та поринути у атмосферу веселощів та свята разом із місцевими жителями і депутати Алла Власюк та Дмитро Чаленко, які разом з В’ячеславом Калиниченком (громадська організація "Вінницький бізнес клуб") ощасливили таких маленьких, але таких сильних духом малюків хворих на цукровий діабет, вручивши їм сертифікати на придбання інсулінових помп.

Однак допомагали на святі не лише "солодким" дітям, а й маленькому жителю мікрорайонна Тяжилів - Денису Матвійчуку, який бориться зі страшною недугою онкологією та потребує негайного лікування за кордоном. Так, на протязі всього святкування усі не байдужі могли долучитись до збору коштів та пожертвувати хто скільки зміг у спеціальні контейнери для пожертв або перевести кошти на карту батькам хлопчика. 

Гарним завершенням свята стало традиційне пригощання дітлахів морозивом.

Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні Олієжир