Вінницька поліція затримала підозрюваного у пограбуванні на вокзалі зі смертельним фіналом

Новини Вінниці / Вінницька поліція затримала підозрюваного у пограбуванні на вокзалі зі смертельним фіналом

Через три місяці вінницькі правоохоронці розшукали і затримали чоловіка, який у чоловічій вбиральні на залізничному вокзалі Крижополя побив і пограбував 45-річного чоловіка, який незабаром помер у лікарні. Пошуки привели поліцію на Одещину…

Через три місяці вінницькі правоохоронці розшукали і затримали молодика, який у чоловічій вбиральні на залізничному вокзалі Крижополя побив і пограбував 45-річного чоловіка Потерпілий незабаром помер у лікарні. Пошуки привели поліцію на Одещину…

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, працівники управління карного розшуку обласного главку та поліцейські Крижопільського відділення 22 жовтня на Одещині затримали підозрюваного.

Про смерть людини у поліції дізналися 24 липня, коли до чергового відділення від лікарів Крижопільської лікарні надійшло повідомлення. Медики розповіли, що близько 9.00 у реанімаційному відділенні помер чоловік, який з численними тілесними ушкодженнями в стані алкогольного сп’яніння близько 3-ої години ночі був доставлений каретою швидкої допомоги із залізничного вокзалу.

Розслідування показало, що злочин був вчинений на залізничному вокзалі. Через великий потік людей слідство просувалося зі складнощами. Проте правоохоронці встановили усі потяги, які в момент злочину зупинялися на станції Крижопіль та перевірили усіх пасажирів, що виходили чи заходили до вагонів. Розшуковці встановили, що до скоєного може бути причетним 22-річний житель села Джугастра Крижопільського району.

За попередніми даними, підозрюваний, який проживає на Одещині, приїжджав у Крижопільський район відвідати батьків. Повертаючись додому, у вбиральні на залізному вокзалі він помітив нетверезого чоловіка та вирішив його пограбувати.

Зловмисник почав бити жертву по голові, а потім відібрав мобільний телефон та особисті речі. Небайдужі люди, які виявили побитого чоловіка, викликали швидку допомогу, але лікарям його врятувати не вдалось. Телефон крижопільчанина правоохоронці теж знайшли, його вилучили з магазину на території одеського ринку.

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає до 10 років позбавлення волі.