Вінницька поліція затримала чоловіка, який колов голкою містянок (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницька поліція затримала чоловіка, який колов голкою містянок (ВІДЕО)

У Вінниці 24 травня співробітники Київського відділення поліції затримали 22-річного містянина. Молодого чоловіка підозрюють у тому, що протягом квітня він скоїв серію нападів на жінок – колов їх голками. Минулого місяця вінничанки з острахом ходили по вулицях через цього «маніяка».

У Вінниці 24 травня співробітники Київського відділення поліції затримали 22-річного містянина. Молодого чоловіка підозрюють у тому, що протягом квітня він скоїв серію нападів на жінок – колов їх голками. Минулого місяця вінничанки з острахом ходили по вулицях через цього «маніяка».

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, чоловіка затримали на зупинці громадського транспорту. Правоохоронці шукали підозрюваного за описом майже два місяці.

Нагадаємо, на початку квітня з’ясувалося, що на Слов’янці молодик віком 20-25 років в чорній куртці з капюшоном ззаду нападає на молодих жінок та дівчат. Чим саме він їх колов, було не відомо, але постраждалі турбувалися, аби нападник не вніс небезпечної інфекції. Потім напади фіксувалися у інших районах Вінниці.

До поліції надійшло 10  повідомлень від вінничанок  про те, що  на вулицях міста невідомий чоловік  завдав їм тілесні ушкодження колючим предметом. Усі потерпілі однаково описали нападника. Деякі з них навіть зверталися до медиків, аби здати аналізи на ВІЧ.

Затриманий зізнався у нападах. Він пригадує 5-6 випадків. За його словами, колов жінок голкою від шприців, які купував в аптеці, задля розваги.

Кримінальні провадження розпочаті за ч. ст. 121 (нанесення тяжких тілесних ушкоджень) та ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України, що загрожує до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

24 травня, 2019