Вінницька поліція розслідує займання трьох автівок, не виключаючи підпал

Новини Вінниці / Вінницька поліція розслідує займання трьох автівок, не виключаючи підпал

Опівночі 23 листопада у Вінниці на вулиці Зулінського сталася пожежа. Вогнем знищено один автомобіль та пошкоджено ще два, що були припарковані поруч. У поліції вивчають можливі версії займання, не виключаючи підпал.

Опівночі 23 листопада у Вінниці на вулиці Зулінського сталася пожежа. Вогнем знищено один автомобіль та  пошкоджено ще два, що були припарковані поруч. У поліції вивчають можливі версії займання, не виключаючи підпал.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, повідомлення про подію надійшло до поліції о пів на першу годину ночі. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Наразі можна говорити, що пожежею знищено «Фольксваген Тігуан», а частково пошкоджені «КІА Піканто» й «Мітсубісі Лансер».

Відкрито кримінальне провадження за ознакою ч.2 ст. 194 КК України (умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу), що передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі. В рамках розслідування встановлюються усі обставини пожежі та можливих причетних до неї осіб.

Макс Мельник

23 листопада, 2019