Вінницька поліція оприлюднила попередні висновки по загибелі будівельника

Новини Вінниці / Вінницька поліція оприлюднила попередні висновки по загибелі будівельника

У вінницькій поліції попередньо вважають, що 57-річний будівельник, який вранці 23 вересня з даху ТРЦ «Мегамолл» впав через необережність, проте відкрили кримінальне провадження.

У вінницькій поліції попередньо вважають, що 57-річний будівельник вранці 23 вересня з даху ТРЦ «Мегамолл» впав через необережність, проте відкрили кримінальне провадження.

На вулиці 600-річчя будуються нові приміщення для торгово-розважального центру. Наскільки відомо, людина впала з даху існуючої будівлі. Через НП роботи на будівництві призупинено.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, попередньо встановлено, що потерпілий впав з даху ТРЦ під час виконання будівельних робіт. Віінничанин загинув на місці події ще до приїзду лікарів.

Вінницьким відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), за що передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

В рамках провадження слідчі встановлюють усі обставини загибелі чоловіка, на яких підставах він працював на території об’єкту та хто відповідав за дотримання правил особистої безпеки робітників. 

Макс Мельник

24 вересня, 2019