Вінницька «Нива» здолала одеську «Реал Фарму»

Новини Вінниці / Вінницька «Нива» здолала одеську «Реал Фарму»

Сьогодні, 21 жовтня, у домашньому поєдинку у рамках 14 туру вінницька «Нива» перемогла одеську «Реал Фарму» з рахунком 2:0. Слід додати, що у гостей триває «чорна смуга», навіть у минулому турі одесити поступились аутсайдеру миколаївському «Васту», який вже заявив про зняття з чемпіонату у Другій лізі.

Як повідомляє «нивівська» пресслужба, перша половина зустрічі пройшла під диктовку господарів, які грали більш різноманітно в атаці. Шикарну можливість відзначитися втратив Петленко, який влучив у стійку. Також міг забивати Артур Загорулько, але він з розвороту не зміг забити у порожні ворота. Проте наприкінці тайму вінницький колектив все ж досягнув свого. Борячук подав, а Власенко головою потужно пробив у верхній кут – 1:0.

Після перерви активізувалися одесити, які могли відразу зрівняти рахунок, але удар Марченка парирував голкіпер. А ось підопічні Ярошенка свій момент реалізували. Після передачі Борячука майстерно перекинув голкіпера Загорулько – 2:0.  Здається, що одесити самі не вірили в те, що можуть відігратися. Чимало підопічні Пархоменка помилялися у простих ситуаціях, а ось вінничани грали на куражі.

Наприкінці зустрічі після серйозного пошкодження повернувся на поле правий захисник «Ниви» Володимир Грачов, який не грав з 19 серпня.

На останній хвилині міг забивати Загорулько, але м’яч з порожніх воріт виніс Ілля Руднєв.

Наразі «Нива» перемістилась на 7-е місце турнірній таблиці, але її можуть обійти одразу два львівські клуби – «Рух-2» і «Карпати-2», які зіграли менше матчів.

Макс Мельник

21 жовтня, 2023