Вінницька Нива здолала хмельницьке Поділля, але не підсилює склад досвідченими виконавцями

Новини Вінниці / Вінницька Нива здолала хмельницьке Поділля, але не підсилює склад досвідченими виконавцями

У подільському дербі вінницька «Нива» з мінімальним рахунком перемогла хмельничан. Єдиний м’яч у виїзному товариському поєдинку забив ветеран вінничан Ярослав Браславський.

У подільському дербі вінницька «Нива» з мінімальним рахунком перемогла хмельничан. Єдиний м’яч у виїзному товариському поєдинку забив ветеран вінничан Ярослав Браславський.

Зустріч у Хмельницькому стала першим серйозним випробуванням для вінничан після завершення чемпіонату. Раніше після уходу низки гравців основного складу команда грала лише з аматорами.

Переможний гол у ворота «Поділля» форвард «Ниви» забив на 20 хвилині. Коли після перерви на поле за вінницьку команду вийшла молодь і гравці на перегляді, то більше шансів відзначитися було вже у хазяїв.

Клубній прес-службі головний тренер «нивівців» Колінс Нгаха зазначив, що грою задоволений, хоча товариські матчі не слід порівнювати з офіційними. У «Поділля» покращилося фінансування, тому клуб підписуватиме досвідчених виконавців. Про «Ниву» він такого не казав.

«Готуємо документи на підписання контрактів з деякими футболістами. Переважно це молоді місцеві гравці. Серед виконавців, з якими в найближчий час планується підписання контрактів (після медогляду), є Назар Виздрик і Антон Брижчук», - пояснив наставник команди, навіть не обмовившись про пошук «зрілих» футболістів.

Отже у наступному сезоні від «Ниви», скоріше за все, не вимагатимуть здобувати путівку до Першої ліги.

Графік контрольних матчів:

  1. 11 липня. «Діназ» (Вишгород). Стадіон с. Демідов (Вишгородський район, Київська область). Початок – о 18.30.
  2. 14 липня «Світанок-Агросвіт» (с. Шляхова, Бершадський район). Стадіон «Олімп» ВНТУ (Вінниця). Початок – о 17.00.
  3. 17 липня. «Шахтар» U-19 (Донецьк). Стадіон с. Щасливе (Київська область). Початок – о 17.00.
  4. 19 липня. «Оболонь-2» (Київ). Центральний стадіон Бучі (Київська область). Орієнтовний початок – о 17.00.

Макс Мельник

7 липня, 2019