Вінницька Нива вдома поступилася тернополянам

Новини Вінниці / Вінницька Нива вдома поступилася тернополянам

Вінницькі футболісти втратили чудовий шанс піднятися у турнірній таблиці групи А Другої ліги. «Нива» вдома програла одноклубникам з Тернополя 0:1, пропустивши гол з пенальті на останній хвилині матчу.

Вінницькі футболісти втратили чудовий шанс піднятися у турнірній таблиці групи А Другої ліги. «Нива» вдома програла одноклубникам з Тернополя 0:1, пропустивши гол з пенальті на останній хвилині матчу.

Якщо у минулому турі останні миті поєдинку виявилася фартовими для вінничан, вони зі штрафного забили переможний м’яч «Чайці», то 13 квітня Фортуна посміхнулася іншій «Ниві» - тернопільській.

Коли до фінального свистка залишалися лічені миті, тернополянин Ігор Гатала ризикнув піти на загострення у карному майданчику господарів. Контратака вдалася. Його збили. Тернополянин Литовченко з 11-метрової позначки пробив у правий від воротаря кут, куди і стрибнув вінничанин Гурідов, але м’яча голкіпер не дістав.

Програвши, вінницька команда упустила шанс піднятися на друге місце, а тернопільський колектив – вже сьомий. Наразі вінницька «Нива» лише п’ята. Наступний поєдинок клуб проведе у гостях з «Чайкою» (Петропавлівська Борщагівка), яка в Ужгороді здолала одного з лідерів – «Мінай».

«У нас проблеми почалися за день до матчу. Тоді провідний гравець нашої команди Денис Долінський отримав травму. В матчі із тернополянами знову дався взнаки «синдром другого тайму». В першій половині зустрічі ми граємо добре, а ось після перерви футболісти «знижують оберти». Можливо, сьогодні ми не награли на перемогу. Але поразки також не заслуговували! Втім, футбол є футбол: у рівному матчі можна виграти, можна й програти», - пояснив прес-службі вінницького клубу після домашнього програшу наставник вінничан Колінс Нгаха.

До речі, в цьому турі програв і лідер групи – «Полісся» (Житомир), але клуб зберігає за собою першу стрічку з 33 очками. На другому місці «Черкащина-Академія» (32 очки), третім є «Мінай» (31), четвертим «Калуш» (30). У Ниви» в заліку 29 очок.

Фото: сайт СФК Нива

Макс Мельник

14 квітня, 2019