Вінницька «Нива» у контрольному поєдинку перемогла ФК «Львів» з УПЛ

Новини Вінниці / Вінницька «Нива» у контрольному поєдинку перемогла ФК «Львів» з УПЛ

Вінницька «Нива» зіграла вже втретє у нинішньому міжсезонні проти команди Прем'єр-ліги України. Були матчі з «Чорноморцем» (Одеса) і «Колосом» (Ковалівка). Тепер – у Львові з «містянами» - клубом, який нещодавно очолив новий досвідчений головний тренер Анатолій Безсмертний.

Як повідомляє пресслужба ФК «Нива», на початку першого тайму рахунок відкрив гравець «Ниви» Віталій Кольцов. Після подачі захисник ФК «Львів» невдало вибив м’яч. А нивівець, який перебував майже на лінії карного майданчика, з напівоберта влучно прибив у ціль.   

Після перерви команда з елітного дивізіону зрівняла рахунок. Але «останнє» слово залишилося саме за нивівцями. Вирішальний м’яч провів головний голеадор нашого клубу, граючий президент «Ниви» Артур Загорулько. Він використав помилку захисника, вдало зіграв на перехопленні і реалізував  вихід віч-на-віч із голкіпером. Отже, 1:2 на користь нашої команди.

«Після перемоги над ФК «Львів» жодної ейфорії не відчуваємо. Адже попереду важливі ігри чемпіонату України, до яких треба наполегливо готуватися», — сказав Артур Загорулько.

За словами керівництва клубу, у нинішнє міжсезоння воно цілеспрямовано влаштовувало спаринги «Ниви» проти команд Першої ліги і Прем'єр-Ліги.

«Ми хотіли показати нашим футболістам, що вони спроможні боротися на рівних проти клубів вищих дивізіонів, у цьому немає нічого неймовірного. Це гарний стимул для гравців, аби вони прагнули підвищувати свій рівень», —  пояснив А.Загорулько.  

Перед поновленням чемпіонатом України у вінницької команди залишився ще один контрольний поєдинок. Першого квітня у Чернівцях «Нива» гратиме проти першолігової «Буковини». А вже 8 квітня матчем проти «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка) вінницькі футболісти поновляють виступи у Другій лізі.

Макс Мельник

26 березня, 2023