Вінницька «Нива» у гостях зіграла у нічию з «Кудрівкою»

Новини Вінниці / Вінницька «Нива» у гостях зіграла у нічию з «Кудрівкою»

У Чернігові вчора, 17 листопада, клуб з однойменного села «Кудрівка» приймав вінницьку «Ниву». Матч закінчився 1:1. Обидва голи було забито протягом п’яти хвилин у другому таймі.

Як повідомляє «СпорАрена», старт поєдинку був досить «бадьорим» з боку «кудрівчан». У самому дебюті матчу Фортуна підіграла господарям. Воротар «Ниви» подарував м’яча Берку, той не встигав у оточенні пробити, м’яч відскочив до Чепурненка, проте його низовий удар Вічний відбив ногами.

Як виявилося, це був найбільш небезпечний момент за весь перший тайм, хоча той же Чепурненко ледве не закрутив м’яча прямо з кутового, а Волошин із Сирашем пробивали з різних позицій – перший несильно, другий сильно й неточно. Крикнін же біля протилежних воріт відверто нудьгував: хіба що раз до нього прилетів м’яч після відверто слабкого замикання подачі активного Грачова. В цілому ж нулі на табло – справедливе відображення подій на полі. Їх було занадто мало.

А от після перерви «Нива» шокувала господарів. Євтіхов і Страшкевич розіграли атаку через лівий напівфланг, на розрізну передачу стартував граючий президент Загорулько, лівою підробив собі під праву ногу й чітко на 56 хвилині матчу пробив повз воротаря – 0:1. Це 12-й гол у чемпіонаті для Артура.

Пропущений гол «Кудрівку». Не пройшло й п’яти хвилин, як рахунок став рівним. Після подачі Волошина з лівого флангу від протилежної стійки не то пробивав, не то скидував Скепський. І воротар Вічний, намагаючись відбити, зрізав у свої ворота – 1:1.

Надалі господарі провели кілька гострих атак. Скепський після скидки закидав головою м’яча в порожні ворота, проте захисник підстрахував, а офсайд все нівелював. Слідом після тонкого пасу Скепського на ударну позицію вирвався Кулик, але його несильний удар з лівої, знову ж таки, ногами парирував Вічний. Далі воротар виручив «Ниву» після влучного удару Чепурненка зі штрафного – м’яч ішов точно під поперечину. А на 85-й хвилині гострий випад провела «Нива».

Тож у підсумку господарі грали активніше, мали більше моментів, але матч переможця не виявив.

Макс Мельник

18 листопада, 2023