Вінницька Нива перемагає вдруге поспіль

Новини Вінниці / Вінницька Нива перемагає вдруге поспіль

Оновленим складом вінницька «Нива» виграє вдруге поспіль у аматорів. Так, 10 березня «нивівці» на власному майданчику у товариському поєдинку здолали чемпіона Черкаської області «УТК» з рахунком 4:1.

Оновленим складом вінницька «Нива» виграє вдруге поспіль у аматорів. Так, 10 березня «нивівці» на власному майданчику у товариському поєдинку здолали чемпіона Черкаської області «УТК» з рахунком 4:1.

Раніше друголігова «Нива» виявилася сильнішою за аматорський клуб «Случ» зі Старокостянтинова, що на Хмельниччині, який здолала з рахунком 3:0. Гра з командою із Умані проходила в рамках другого підготовчого етапу «Ниви».

Як зазначає клубна прес-служба, у першому таймі «Нива» провела три м’ячі у ворота суперників. Рахунок відкрив форвард Віктор Коровіков. Він вийшов віч-на-віч і провів м’яч у ближній кут. Подвоїв перевагу «нивівців» Тимофій Брижчук. Після подачі у карний майданчик він зльоту розбомбив у дальню «дев’ятку». Третій м’яч забив Денис Долінський, який перебував у карному майданчику.

Гості відіграли один м’яч на початку другого тайму –  ударом метрів з 20-ти, після рикошету. Остаточну крапку у матчі поставив капітан вінницької команди Ігор Маляренко. Він чітко реалізував пенальті, призначений за фол проти гравця, який перебував у «Ниві» на перегляді. Таким чином, лідерами на полі залишилися саме досвідчені гравці.  

Після гри головний тренер «Ниви» Нгаха Колінз зазначив, що поєдинок допоміг перевірити гру молодих воротарів: Мукомела і Кириловського.

«Вони відстояли по одному тайму і непогано показали себе. Які лінії хотілося б підсилити? Потрібні гравці, які грають на краях поля. Продовжується пошук й футболістів лінії нападу», - вказав наставник команди.

Свій перший у весняній частині офіційний матч «Нива» проведе на початку квітня. Вдома вінничани прийматимуть «Чайку» з Київщини, а до того ще проведуть кілька товариських поєдинків зокрема з «Поділлям» (Хмельницький) 13 березня.

Макс Мельник

11 березня, 2019