«Вінницягаз» заявило про псевдо-газовиків, що обкрадають їх клієнтів

Новини Вінниці / «Вінницягаз» заявило про псевдо-газовиків, що обкрадають їх клієнтів

У ПАТ «Вінницягаз» занепокоєні тим, що шахраї, представляючись працівниками їх компанії, обкрадають довірливих краян. З цього приводу на сайті згаданого акціонерного товариства з'явилася заява-застереження. У ній зазначається, що за три останні місяці жертвами зловмисників стали понад десять вінничан.

У ПАТ «Вінницягаз» занепокоєні тим, що шахраї, представляючись працівниками їх компанії, обкрадають довірливих краян. З цього приводу на сайті згаданого акціонерного товариства з'явилася заява-застереження. У ній зазначається, що за три останні місяці жертвами зловмисників стали більше десяти вінничан.

Представляючись інспекторами газового господарства, шахраї розповідають, що прийшли перевірити лічильник. Потрапивши всередину оселі, вони крадуть гроші, ювелірні вироби та інші цінні речі. Зокрема, кілька днів тому троє невідомих, представившись «газовиками», зайшли в оселю 79-річного вінничанина – інваліда 1 групи. У нього вони поцупили 8 тис. грн.

Своїм клієнтам «Вінницягаз» радить перевіряти посвідчення у працівників газового господарства. Якщо ж виникла підозра, то слід зателефонувати до компанії й з'ясувати, чи насправді у них працює та чи інша уповноважена особа. Або звертатися до правоохоронців. Надмірна довірливість, зазначається у цій заяві, це найперший ворог.

 

Юрій Ярмощук

13 лютого, 2018