Вінниця урочисто «одяглась» у синьо-жовті кольорі. У місті підняли величезний державний прапор

Новини Вінниці / Вінниця урочисто «одяглась» у синьо-жовті кольорі. У місті підняли величезний державний прапор

У Вінниці ранок розпочався з урочистостей. З нагоди свята Державного прапора України, перед будівлею міської ради підняли підняли величезний прапор, а гостей свята розважали дитячим флешмобом «Україна – єднає!».  

У Вінниці ранок розпочався з урочистостей. З нагоди свята Державного Gрапора України, перед будівлею міської ради підняли підняли величезний прапор, а гостей свята розважали дитячим флешмобом «Україна – єднає!».  

Як повідомили на сайті Вінницької міської ради, 23 серпня по всій Україні відзначають День Державного Прапора. У Вінниці з нагоди свята також провели урочистості. Так, Державний синьо-жовтий стяг перед будівлею міської ради підняли військові, а 200 маленьких вінничан влаштували символічний флешмоб «Україна – єднає!».  

Відомо, що почесне право підняти державний прапор доручили головній медичній сестрі медичної частини Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону, старшині військової служби за контрактом Ользі Бабкіній, яка була учасником бойових дій. Вона брала участь у виконанні першого за історію незалежності України оперативного втручання в польових умовах, що дозволило врятувати життя військовослужбовцю. Нагороджена орденом «За мужність» ІІІ ступеня та відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Її «партнером» став старший сержант військової частини А2656 Євген Ісаєв - також учасник бойових дій, який у складі 79 окремої десантно-штурмової бригади брав участь у звільненні міст Слов’янськ, Краматорськ, Красний Лиман, в обороні населених пунктів Кримське, Трьохізбенка, Зеленопілля. В районі останнього отримав важке поранення. 

Євгена Ісаєва також було нагороджено відзнакою Президента України - «За участь в антитерористичній операції», відзнакою начальника Генерального штабу «За взірцевість у військовій службі», а також відомчими нагородами.

Новини Вінниці / Вінниця урочисто «одяглась» у синьо-жовті кольорі. У місті підняли величезний державний прапорНовини Вінниці / Вінниця урочисто «одяглась» у синьо-жовті кольорі. У місті підняли величезний державний прапорНовини Вінниці / Вінниця урочисто «одяглась» у синьо-жовті кольорі. У місті підняли величезний державний прапорНовини Вінниці / Вінниця урочисто «одяглась» у синьо-жовті кольорі. У місті підняли величезний державний прапорНовини Вінниці / Вінниця урочисто «одяглась» у синьо-жовті кольорі. У місті підняли величезний державний прапорНовини Вінниці / Вінниця урочисто «одяглась» у синьо-жовті кольорі. У місті підняли величезний державний прапор
Ірина Заіковата

23 серпня, 2019