Вінниця сумує за своїм захисником: Прощання з Анатолієм Дячуком

Новини Вінниці / Вінниця сумує за своїм захисником: Прощання з Анатолієм Дячуком

Сьогодні,11 березня, Вінниця проводить в останню путь свого сина, захисника України – Анатолія Дячука. Його загибель стала великим втратою для міста та всієї країни.

Анатолій Анатолійович віддав своє життя заради миру та свободи, ставши одним із численних Героїв, які захищали рідну землю у складний період війни.

Анатолій Дячук призваний був на захист Батьківщини у весняний час 2022 року. Він служив у складі військової частини А3160, де з великим мужністю та відданістю виконував саперні завдання. Його загибель 7 березня цього року в районі Покровська Донецької області залишила велику порожнечу в серцях його рідних та друзів.

Анатолій був не лише сміливим воїном, а й люблячим чоловіком та батьком. Поза військовою службою він пробував себе у різних професіях, працюючи на різних підприємствах. Він разом із дружиною створив щасливу сім'ю, в якій виховував двох чудових дітей – доньку та сина.

«Анатолій був тим, хто завжди допомагав і підтримував, тим, хто завжди був поруч, – зазначає його дружина, Марина. – Його втрата для нас неможливо пережити. Він завжди був веселим та життєрадісним, його щирість і доброта залишаться у наших серцях назавжди».

Церемонія прощання з Анатолієм Дячуком відбудеться о 12:00 за адресою Спасо-Преображенського кафедрального собору. Поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища. Його пам'ять завжди буде жити у серцях тих, хто його знав і поважав.

Михайло Білик

11 березня, 2024