Вінниця сьогодні шокована: у поліції пояснили чому

Новини Вінниці / Вінниця сьогодні шокована: у поліції пояснили чому

Вінничани шоковані: сьогодні, 3 липня, у місті не «заміновано» жодного об’єкта. Цей кричущий факт сьогоднішньої байдужості «мінерів» до міста офіційно підтвердили в ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Вінничани шоковані: сьогодні, 4 липня, у місті не «заміновано» жодного об’єкта.

Цей кричущий факт сьогоднішньої байдужості «мінерів» до міста офіційно підтвердили в ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

«Як завжди, наші спеціальні підрозділи, в тому числі вибухотехніки, із самого ранку готові виїжджати на місця «замінування». Співробітники поліції щосекунди моніторять електронну пошту, чекають листів, але жодного повідомлення про вибухівку так і не надійшло», - обурюються джерела в поліції.

Правоохоронці збентежені тим, що "мінери" так цинічно їх проігнорували саме у свято - День поліції України. Якщо так піде й надалі, то вінничани можуть відвикнути від щоденних «мінувань» готелів, торговельних центрів та навчальних закладів.

До речі, мешканці трьох вінницьких готелів, які не встигли заселфитись на фоні поліцейських та пожежних машин під час попередніх «мінувань», сьогодні також із самого ранку стояли на вулиці зі смартфонами напоготові, але й на них чекало розчарування. Попри канікули, щоденно до школи ходять діти, бо там цікаво спостерігати, як поліцейські та сапери шукають вибухівку. Але сьогодні обуренню школярів не було меж:

«До мене приїхав товариш із Дніпра», у них дуже рідко трапляються «замінування», я хотів йому показати, як у нас щодня відбувається цей «кіпіш», ми прийшли до школи, але тут нічого немає», - бідкається дев’ятикласник Остап.

Один із саперів-рятувальників Микола Дмитрович також невдоволений поведінкою «мінерів»:

«Вчора моя дружина хотіла випрати форму, але я не дав – навіщо, якщо знову зранку потрібно було їхати на «розмінування»? А тут такий «облом»… Тепер вимушений ходити у невипраній формі…».

На жаль, наразі «мінери» ситуацію не коментують й відповідати на запитання про «байдужість» до Вінниці відмовляються…

P.S. Від редакції: новини схожого «формату» надалі будуть часто з’являтися на нашому порталі. Не виключено, що ми введемо для них окрему рубрику: хочемо щоб переживати усі негаразди сьогодення було легше і веселіше. Можете за це нами захоплюватись або ж лаяти нас – поки Рада не ухвалила законопроект Ольги Богомолець, який заборонить низку чудових епітетів..:)