Вінниця прийняла кошти з дежбюджету, який є фактично останнім подарунком уряду Гройсмана

Новини Вінниці / Вінниця прийняла кошти з дежбюджету, який є фактично останнім подарунком уряду Гройсмана

У Вінниці з держбюджету було виділено понад 70 мільйонів гривень на будівництво у місті різних об’єктів. 

Вінниці з держбюджету було виділено понад 70 мільйонів гривень на будівництво у місті різних об’єктів. Ці кошти підуть до добудову важливих для вінничан об'єктів.

Як повідомили у Вінницькій міській раді, 30 серпня на сесії міськради депутатами було ухвалено зміни до Програми економічного і соцрозвитку на 2019 рік. Відповідно до них, було розподіллено додаткові 90 мільйонів гривень на будівництво різних об’єктів у місті, серед яких — спорткомплекс на вул. Янгеля, 48; школа на "Поділлі", добудова міської клінічної лікарні на Київській тощо.

— Ми отримали додатково з державного бюджету 76,7 мільйонів гривень. З цих коштів 10 мільйонів направляється на будівництво школи на Поділлі, 20 мільйонів йде на будівництво і реконструкцію нашого СКА; на реконструкцію приміщення другого поверху адмінбудівлі Центру надання адміністративних послуг по вулиці Замостянській направляється 14 мільйонів гривень", - зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Субвенцію "передали" місту в останні дні роботи уряду Володимира Гройсмана. Чи розраховуватиме Вінниця на державну підтримку у майбутньому, покаже час. З одного боку, є троє вінничан в новому уряді, до складу Кабміну увійшли уродженці Хмільника, Ладижина і Жмеринки, а з іншого їх нічого не пов'язує з Вінницею.  

Новини Вінниці / Вінниця прийняла кошти з дежбюджету, який є фактично останнім подарунком уряду Гройсмана Новини Вінниці / Вінниця прийняла кошти з дежбюджету, який є фактично останнім подарунком уряду Гройсмана Новини Вінниці / Вінниця прийняла кошти з дежбюджету, який є фактично останнім подарунком уряду Гройсмана Новини Вінниці / Вінниця прийняла кошти з дежбюджету, який є фактично останнім подарунком уряду Гройсмана Новини Вінниці / Вінниця прийняла кошти з дежбюджету, який є фактично останнім подарунком уряду Гройсмана Новини Вінниці / Вінниця прийняла кошти з дежбюджету, який є фактично останнім подарунком уряду Гройсмана Новини Вінниці / Вінниця прийняла кошти з дежбюджету, який є фактично останнім подарунком уряду Гройсмана Новини Вінниці / Вінниця прийняла кошти з дежбюджету, який є фактично останнім подарунком уряду Гройсмана
Ірина Заіковата

30 серпня, 2019