Вінниця проводжає на вічний спочинок полеглого захисника Олега Степанюка

Новини Вінниці / Вінниця проводжає на вічний спочинок полеглого захисника Олега Степанюка

Вінниця втратила іще одного звитяжного воїна. Олег Степанюк загинув 25 січня на Харківському напрямку. Життя воїна обірвалося у 41 рік.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Олег Степанюк долучився до захисників України у березні минулого року. Воював у складі військової частини А 4576. У званні молодшого сержанта командував відділенням. Виконував бойові завдання на різних ділянках фронту: Миколаїв, Мар’янка, Куп’янськ, Синьківка… З війни на сина чекали батьки…

«Олег, телефонуючи із передової, якось мені сказав: "Ной не нив і ти – не ний. Сприймай життя таким як воно є". Сам же він був готовий до всього, – розповідає мати загиблого Героя Ольга Іванівна. – Життя любив, і робив усе, щоб наблизити Перемогу й українці могли жити під мирним небом…».

Олег Степанюк народився 24 лютого 1983 року у Вінниці. Навчався у школі №6, а потім здобув освіту в Європейському університеті фінансів, інформаційних систем, менеджменту і бізнесу. Після цього залишився у виші на посаді менеджера. Працював довгі роки, проте згодом знайшов себе у виготовленні меблів.

«Захоплювався психологією та філософією, малюванням та музикою. Був обдарованою та багатогранною особистістю, – згадує про Олега його найкращий друг зі шкільної парти Дмитро. – В оточуючих передусім цінував щирість, а найбільше не терпів підлість і слабодухість. Вважав, такі прояви негідними високого звання людини».

Церемонія прощання з Олегом Степанюком розпочнеться о 12:00 за адресою: 1-й пров. Скіфський (мкрн Сабарів).

Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Олеся Рудницька

1 лютого, 2024