Вінниця продовжує йти у напрямку комфортного міста для всіх. Для осіб з інвалідністю розробили мапу вакансій (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінниця продовжує йти у напрямку комфортного міста для всіх. Для осіб з інвалідністю розробили мапу вакансій (ФОТО)

Вже не один рік питання трудовлаштування для осіб з інвалідністю як у Вінниці так і в Україні є одним з найприорітерніших напрямків розвитку. Відповідно до цього, Вінницький обласний центр зайнятості на початку серпня запустив спеціалізовану мапу вакансій для осіб з обмеженими можливостями.

Вже не один рік питання працевлаштування осіб з інвалідністю як у Вінниці, так і в Україні, є одним з найприорітерніших напрямків розвитку. Відповідно до цього, Вінницький обласний центр зайнятості на початку серпня запустив спеціалізовану мапу вакансій для осіб з обмеженими можливостями.

Як зазначається на сайті Вінницької ОДА, мапу створив відділ рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості ВОЦЗ. На ній вже зараз можна дізнатись інформацію про посаду, завдання, обов’язки та заробітну плату, а також безпосередньо отримати контакти рекрутера за посередництвом ВОЦЗ. Користування послугою є безкоштовним.

Повідомляється, що в подальшому на мапі будуть відображені вакансії для усіх верств населення. Адже, перевагою сервісу є доступність, швидкість та впевненість у тому, що роботодавець надійний.  

Так, як пріоритетним напрямком є допомога в пошуку роботи особам з інвалідністю, на мапі поки що є близько 33 місця для роботи осіб з обмеженими можливостями у самій Вінниці та одне –  в Юрківцях. Варто зазначити, що по більшості вакансій пропонується заробітна плата до 5000 гривень. Мінімальна зазначена оплата праці складає 2500 гривень, максимальна – 9000 гривень.

Переглянути мапу також можна ТУТ.