Вінниця передала захисникам чергову допомогу - тепловізори, зарядні станції та прожектори

Новини Вінниці / Вінниця передала захисникам чергову допомогу - тепловізори, зарядні станції та прожектори

Сьогодні, 11 березня, Вінниця знову демонструє свою підтримку військовим, які зі сталої відвагою захищають нашу землю на сході.

Міський голова, разом з командою, передали бійцям важливе обладнання, яке допоможе їм у виконанні важливих завдань.

Учасники двох військових частин отримали від Вінницької громади 20 тепловізорів, 22 зарядні станції Bandera Power та 12 прожекторів. Це важливе обладнання допоможе військовим ефективно виконувати свої обов'язки, особливо в умовах нічного часу, коли зростає ризик провокацій та нападів.

За словами заступника командира батальйону матеріально-технічного забезпечення з тилу, ця допомога значно полегшить роботу бійців і збереже їхні життя та здоров'я. Міський голова Сергій Моргунов підкреслив, що ця допомога - лише одна з багатьох, які надає місто військовим. У бюджеті Вінниці на 2024 рік передбачено значні кошти на пріоритет "Безпека та оборона", що свідчить про високий пріоритет, який має забезпечення армії та безпеки нашої країни.

Загалом, ця допомога від Вінницької громади стала ще одним виявом підтримки військових, які стоять на захисті нашої країни. Вона свідчить про те, що місто пильно стежить за потребами армії та готове надавати необхідну допомогу в будь-який момент.

Михайло Білик

11 березня, 2024