Вінниця одночасно із трьома десятками українських міст співатиме колядку «Нова радість стала»

Новини Вінниці / Вінниця одночасно із трьома десятками українських міст співатиме колядку «Нова радість стала»

Сьогодні, 12 січня, в один час, а саме о 14:30 вінничани разом із жителями майже трьох десятків українських міст одночасно заспівають одну із найвідоміших колядок «Нова радість стала». Різдвяна акція відбудеться у межах Вертеп-фесту на Європейській площі(біля Вежі) у центрі Вінниці.

Сьогодні, 12 січня, в один час, а саме о 14:30 вінничани разом із жителями майже трьох десятків українських міст одночасно заспівають одну із найвідоміших колядок «Нова радість стала». Різдвяна акція відбудеться у межах Вертеп-фесту на Європейській площі (біля Вежі) у центрі  Вінниці.

В обласному центрі кординатором акції став фольклорний гурт «МОКОША». Його учасники запрошують вінничан та гостей міста приєднатися до масової колядки.

«Організатори пропонують кожному взяти участь у цій акції, а також зробити під час співу відеоселфі та розмістити його на своїй сторінці у соціальних мережах - на сторінці у Facebook чи Instagram з хештегами #НоваРадість і #ВертепФест2019», - йдеться у повідомленні.

Вертеп-фест в Україні відбувається вже втретє. У 2017 році в акції взяли участь три міста, у 2018-му приєдналися ще два, а цього року акція охопить 30 міст і сіл України та п’яти інших країн – Великобританії, Австрії, Нідерландів, Польщі та Німеччини.

Фото :tv-vin.com