Вінниччина відправила шифер для постраждалих від вибухів на арсеналі біля Ічні

Новини Вінниці / Вінниччина відправила шифер для постраждалих від вибухів на арсеналі біля Ічні

Сьогодні, 12 жовтня, з Вінниччини до Ічні буде доставлено шифер для населених пунктів, що постраждали від вибухів на військовому арсеналі неподалік Ічні, що у Чернігівській області. Це лише перша партія допомоги будматеріалами від вінничан людям,які через зриви на військових складах опинилися у біді.

Сьогодні, 12 жовтня, з Вінниччини до Ічні буде доставлено шифер для населених пунктів, що постраждали від вибухів на військовому арсеналі неподалік Ічні, що у Чернігівській області. Це лише перша партія допомоги будматеріалами від вінничан людям, які через вибухи на військових складах та опинилися у біді.

«Свого часу, коли сталися вибухи на військовому арсеналі поблизу Калинівки, торгівельні мережі області не мали необхідної кількість будівельних матеріалів для ліквідації наслідків  надзвичайної ситуації. Тому головою облдержадміністрації Валерієм Коровієм було прийнято рішення про створення матеріального резерву на випадок виникнення НС. В цьому році ми зробили перший крок і в матеріальний резерв заклали майже 7 тисяч листів шиферу. У зв’язку з подіями, що сталася поблизу Ічні Чернігівської області, прийнято рішення щодо надання матеріальної допомоги Ічнівській райдержадміністрації.

Сьогодні ми відправимо майже 800 листів шиферу для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка сталася на 6-му військовому арсеналі. Вінницька область як ніхто знає, що таке вибухи на військовому арсеналі, які їх наслідки, і ми знаєм, які будматеріали там очікують в першу чергу», - зазначив директор департаменту цивільного захисту облдержадміністрації Сергій Вовченко.

 

Новини Вінниці / Вінниччина відправила шифер для постраждалих від вибухів на арсеналі біля ІчніНовини Вінниці / Вінниччина відправила шифер для постраждалих від вибухів на арсеналі біля ІчніНовини Вінниці / Вінниччина відправила шифер для постраждалих від вибухів на арсеналі біля ІчніНовини Вінниці / Вінниччина відправила шифер для постраждалих від вибухів на арсеналі біля ІчніНовини Вінниці / Вінниччина відправила шифер для постраждалих від вибухів на арсеналі біля Ічні