Вінничанину, який вбив, болгаркою розчленував тіло товариша та розкидав рештки по місту, суд дав 12 років

Новини Вінниці / Вінничанину, який вбив, болгаркою розчленував тіло товариша та розкидав рештки по місту, суд дав 12 років

До 12 років позбавлення волі засуджено 48-річного чоловіка, який восени 2016 року після застілля вбив знайомого, і разом з товаришем розчленували тіло , поклали у пакети та викинули в річку і яр. Таке рішення прийняла колегія суддів Вінницького міського суду 16 березня. Трагедія сталася на Старому місті.

До 12 років позбавлення волі засуджено 48-річного чоловіка, який восени 2016 року після застілля вбив знайомого, і разом з товаришем розчленував тіло, поклав у пакети та викинули в річку і яр. Таке рішення прийняла колегія суддів Вінницького міського суду 16 березня. Трагедія сталася на Старому місті.

В ході судового розгляду було встановлено, що злочин скоєно ще у листопаді 2016 року. Троє вінничан розпивали алкогольні напої й після того, як один з них вийшов з приміщення, між двома іншими виникла сварка, під час якого потерпілому було завдано смертельних тілесних ушкоджень. Після цього, 48-річний чоловік, який нині засуджений за вбивство, попередньо порадившись із другом, у підвальному приміщенні недобудованого будинку за допомогою електричного інструменту розрізав тіло вбитого на фрагменти, які упакував до поліетиленових пакетів та викинув у річку та яр.

Як повідомили в прес-службі міського суду, другого учасника страшної трагедії також визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.396 КК України (заздалегідь не обіцяне приховування тяжкого чи особливо тяжкого злочину). Його засуджено до 3 років позбавлення волі. Однак вінничанин був звільнений від відбування покарання, адже має на утриманні малолітню дитину.

Нагадаємо, особу загиблого було встановлено за татуюванням, яке було на знайденій частинні руки. Це 39-річний вінничанин, який з грудня 2016 року перебував у розшуку. Загиблий раніше судимий за наркотики та мав інвалідність – він втратив ногу.