Вінничанину, який 1 січня запускав феєрверки, повідомили про підозру

Новини Вінниці / Вінничанину, який 1 січня запускав феєрверки, повідомили про підозру

Правоохоронці повідомили про підозру 35-річному раніше судимому жителю обласного центру, який 1 січня використовував піротехнічні засоби у Вінниці. За вчинене чоловіку загрожує до п'яти років обмеження волі.

Нагадаємо, у перший день 2024 року до поліції із повідомленнями про запуск салюту звернулись мешканці будинків по вулиці Замостянська та Стеценка. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група, вилучили коробку від використаного піротехнічного виробу на 49 залпів.

Правоохоронці здійснювали поквартирний обхід, опитували можливих свідків та очевидців, переглядали та аналізували відеозаписи з камер відеоспостереження.

Завдяки проведеному комплексу розшукових заходів і слідчих дій поліцейські викрили правопорушника.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 5 січня на підставі зібраних під час досудового розслідування доказів, слідчим відділу поліції № 2 Вінницького райуправління за процесуальним керівництвом Вінницької окружної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні проступку, за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).