Вінничанина обурюють нічні роботи у трамвайному депо і він просить відмовитися від третьої зміни

Новини Вінниці / Вінничанина обурюють нічні роботи у трамвайному депо і він просить відмовитися від третьої зміни

Вінничанин Антон Кадничанський 2 вересня опублікував петицію до міськради, в якій розкритикував графік роботи КП «ВТК». За його словами, у трамвайному депо, яке розташовано поруч з житловими масивами вночі працюють, і це не дає можливості вінничанам відпочивати.

Вінничанин Антон Кадничанський 2 вересня опублікував петицію до міськради, в якій розкритикував графік роботи КП «ВТК». За його словами, у трамвайному депо, яке розташовано поруч з житловими масивами вночі працюють, і це не дає можливості вінничанам відпочивати.

Автор петиції нагадав про закон «про тишу», згідно з яким після 22 години заборонені «гучні» роботи, а саме «ремонтні роботи такі, як пиляння болгаркою, вмикання турбіни (звук схожий)».

За словами вінничанина, «протиночі з 00:00 до 05:00 проводяться дуже голосно якісь ремонтні роботи», і оскільки трамвайне депо «знаходиться в осередку житлових будинків», тому він просить «перевести ці невідкладні дуже гучні нічні роботи на денний час з 09:00 до 22:00». Фактично автор петиції просить КП «ВТК» відмовитися від третьої зміни роботи.

Макс Мельник

2 вересня, 2019