Вінничанина невідомий на вулиці проткнув ножем, звинувативши у крадіжці металевої ванни

Новини Вінниці / Вінничанина невідомий на вулиці проткнув ножем, звинувативши у крадіжці металевої ванни

Ця сумна пригода трапилася нещодавно ввечері на вулиці Гладкова у Вінниці.

Ця сумна пригода трапилася нещодавно ввечері на вулиці Гладкова у Вінниці. Мешканець нашого міста повертався додому від родичів. У руках ніс мікрохвильову піч. Раптом до нього підійшов незнайомець й звинуватив у крадіжці металевої ванни для миття, яка нібито зникла з подвір'я приватного будинку. 

Згаданий перехожий й гадки не мав про поцуплену ванну. Між ними виникла словесна перепалка, яка переросла у бійку. У результаті той, що був з мікрохвильовою піччю, додому не потрапив, натомість опинився у лікарні. Адже «опонент» поранив його, вдаривши у груди ножем. 

Лікарі з'ясували, що у постраждалого пошкоджена легеня. Надавши йому невідкладну допомогу, це було позавчора близько 5-ї ранку, вони повідомили правоохоронців про пацієнта з ножовим пораненням.

Підозрюваного упіймали й утримують під вартою.

«Його затримано у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). 32-річному підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, мешканця Жмеринки приятель вдарив ножем у серце.
 

Юрій Ярмощук

29 листопада, 2018