Вінничанин виграв тендер на встановлення сміттєсортувальної станції у Козятині

Новини Вінниці / Вінничанин виграв тендер на встановлення сміттєсортувальної станції у Козятині

В мерії Козятина визначилися з переможцем торгів щодо встановлення станції з переробки сміття. Найкращою за ціною визнана пропозиція вінницького підприємця Антона Толочка, відомого по капремонту гаражів на вул. Соборній у обласному центрі.

В мерії Козятина визначилися з переможцем торгів щодо встановлення станції  з переробки сміття. Найкращою за ціною визнана пропозиція вінницького підприємця Антона Толочка, відомого по капремонту гаражів на вул. Соборній у обласному центрі.

На сайті держзакупівель «Prozzoro» в листопаді козятинське КП «Чисте місто» розмістило інформацію про тендер на спорудження сміттєсортувальної станції на полігоні твердих побутових відходів у селі Пляхова з граничною ціною у 14,1 млн грн. Заявки подали чотири учасника. Найкращою виявилася пропозиція ФОП Толочко.

Підприємець із села Зарванці, що в передмісті Вінниці, запропонував найнижчу вартість робіт – лише 13 мільйонів гривень. Завдяки цьому він обійшов конкурентів – ПрАТ «Барський машзавод» (14,1 млн), ТОВ «БК Пегас» (14 млн) і ТОВ «Подільський будівельний інжиніринг» (13,9 млн).

Раніше переможець вже приймав участь у тендерах, але переважно займався реконструкцію і ремонтом об’єктів у Вінниці та околиці міста. Найбільшим за сумою тендером є капремонт гаражів на вул. Соборній, 50, тобто напроти будівлі мерії.  Тому зараз будівельник має отримати інший, не менш цікавий досвід роботи, який згодом може знадобитися, оскільки відомо, що ще кілька райцентрів планують найближчим часом запровадити роздільний збір сміття.

Олег ВЕРЛАН