Вінничанин домагається знищення собак-безхатченків

Новини Вінниці / Вінничанин домагається знищення собак-безхатченків

Попри те, що громада й влада Вінниці після тривалих, доволі гострих дискусій давно визначилися з цим непростим питання, вирішивши не усипляти чотирилапих безхатченків, дехто з вінничан проти цього гуманного рішення. Зокрема, сьогодні, 2 червня, з'явилася петиція, автор якої пропонує знищувати бродячих собак.

Попри те, що громада й влада Вінниці після тривалих, доволі гострих дискусій давно визначилися з цим непростим питання, вирішивши не усипляти чотирилапих безхатченків, дехто з вінничан проти цього гуманного рішення. Зокрема, сьогодні, 2 липня, з'явилася петиція, автор якої пропонує знищувати бродячих собак. У ній наводиться низка «аргументів» стосовно загрози, яку несуть пси. Серед іншого, він стверджує, що неподалік площі Перемоги мешкає «ціла зграя цих агресивних тварин».

Станом на 13:00 2 червня ця петицію підписали 7 мешканців нашого міста. Хочеться сподіватися, що вона не набере необхідних 350 підписів, аби її почала розглядати міська влада.

Нагадаємо, що нещодавно муніципальний притулок для тварин, який запрацював у Вінниці, отримав спеціальний автомобіль для відлову «чотирилапих безхатьків». Одночасно в ньому можна перевозити 10 тварин різної ваги.


 

Юрій Ярмощук

2 липня, 2018