Вінничанин через сайт збував фальсифікат

Новини Вінниці / Вінничанин через сайт збував фальсифікат

Спритники, що заробляють на виготовленні й збуті фальсифікованих віскі, бренді й горілки, використовують інформаційні технології. Незабаром судитимуть одного вінничанина, який підроблений алкоголь збував через сайт.

Спритники, що заробляють на виготовленні й збуті фальсифікованих віскі, бренді й горілки, використовують інформаційні технології. Незабаром судитимуть одного вінничанина, який підроблений алкоголь збував через сайт. Покупцями ж були мешканці нашого та інших регіонів.

Відомо, що така продукція користується чималим попитом, оскільки ціни на фальсифікат набагато нижчі, ніж, скажімо, на справжнє віскі чи інші напої відомих брендів.

Як повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області, розслідування щодо «комерційної» діяльності цього підпільника вже завершено, справу передали до суду. Зокрема, у нього вилучили понад 700 літрів підробленої горілки. Загрожує ж йому 34 тис. грн штрафу. Зважаючи на високі прибутки у цьому нелегальному бізнесі, певно, він швидко знайде гроші, щоб його сплатити…


 

Юрій Ярмощук

29 серпня, 2018