Вінничани вибороли три золоті медалі на Чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА

Новини Вінниці / Вінничани вибороли три золоті медалі на Чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА

Вінницькі спортсмени продемонстрували разючі досягнення на Чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА, що відбувся у Дніпрі.

За результатами змагань, команда з Вінниччини виборола три золоті медалі, показавши високий рівень підготовки та професіоналізм.

На чемпіонаті виступали дев'ять бійців з різних клубів області, серед яких "Легіон-13" (Вінниця), "Гепард" (Тульчин), "Сапсан" (Чечельник) та "Боєць" (Хмільник). Завдяки наполегливості та майстерності вінничани здобули перемоги, що принесли їм три золоті медалі.

У ваговій категорії до 47 кг золото виборола Олександра Скоробогач із СК "Гепард", до 52 кг — Анастасія Городівська СК "Боєць", до 56 кг — Яна Шелемба з СК "Гепард" та "Легіон-13". Також варто відзначити бронзову нагороду, яку у ваговій категорії до 93 кг серед молоді здобув Олександр Соловей з СК "Сапсан".

Крім того, в командному заліку збірна з Вінниччини зайняла третє місце серед молоді, а дівчата отримали можливість представляти Україну на міжнародних змаганнях у складі Національної збірної команди.

Вінницька Обласна Федерація Змішаних Єдиноборств вітає спортсменів із дивовижними досягненнями та бажає їм подальших успіхів на майбутніх змаганнях.