Вінничани, у числі яких й жінка-викладач, здобули шість медалей на всеукраїнських змаганнях зі змішаних бойових мистецтв

Новини Вінниці / Вінничани, у числі яких й жінка-викладач, здобули шість медалей на всеукраїнських змаганнях зі змішаних бойових мистецтв

Понад три сотні спортсменів з різних регіонів боролися за Кубок України зі змішаних бойових мистецтв. Цей турнір відбувся у столиці. Його учасниками були лише аматори, які поки не провели жодного професійного поєдинку. Вінниччину представляли десять спортсменів – з клубу «Січ» та «Сенсей». Загалом вони здобули шість медалей – дві золоті та чотири бронзові.

Понад три сотні спортсменів з різних регіонів боролися за Кубок України зі змішаних бойових мистецтв. Цей турнір відбувся у столиці. Його учасниками були лише аматори, які поки не провели жодного професійного поєдинку.

Вінниччину представляли десять спортсменів – з клубу «Січ» та «Сенсей». Загалом вони здобули шість медалей – дві золоті та чотири бронзові. Кандидат у майстри спорту з фрі-файту Микита Ячменюк став чемпіоном у ваговій категорії до 70 кг. Юлія Паламарчук виявилася кращою серед жінок у вазі до 63 кг. Також бронзу у категорії до 66 кг здобув Олег Сіроштан. Ще три бронзові медалі здобули наші земляки Микола Клименко (понад 70 кг), Дмитро Цвигун (до 70 кг) та Ілля Верещак (до 77 кг). Про це повідомила прес-служба Вінницького обласного осередку Всеукраїнської федерації змішаних бойових мистецтв.

«Микита Ячменюк здобув чотири дострокові перемоги. Він примушував здатися суперників переважно за допомогою задушливих прийомів. Викладач Вінницького педагогічного коледжу Юлія Паламарчук виграла три поєдинки, і також достроково. Вона дебютувала у змішаних бойових мистецтвах. Але вона не новачок у спорті, має багаторічний борцівський досвід. Наші чемпіони отримали право виступити на чемпіонаті Європи», – зауважив тренер збірної Вінниччини зі змішаних бойових мистецтв Ігор Дишливенко.

 
 

Юрій Ярмощук

21 листопада, 2018