Вінничани тріумфують на Всеукраїнському турнірі з гандболу

Новини Вінниці / Вінничани тріумфують на Всеукраїнському турнірі з гандболу

Нещодавно місто Ужгород стало ареною для змагань, які зібрали команди з усієї країни. Всеукраїнський турнір із гандболу «Сакура» серед юнаків 2010-2011 років народження зібрав у себе представників восьми міст України, а перемога у цьому престижному турнірі виявилася в кишені вінничан.

Вінницька команда, яка виступала у складі вихованців міської дитячо-юнацької спортивної школи № 3, вразила своєю майстерністю та визначними перемогами. Участь у змаганні взяли інші міста, такі як Одеса, Тернівка, Київ, Хмельницький, Луцьк, Чорноморськ та Ужгород, створивши справжній спортивний захват серед уболівальників.

Старший тренер-викладач спортивної школи Юрій Чурбаков поділився, що вінницька команда зазнала невеликої поразки у перший день турніру, проте це не зламало їхнього духу. Вони відігрались та здобули перемоги над командами з Луцька, Хмельницького та Чорноморська, показавши свою справжню силу та витривалість.

У напруженому фіналі збірна Вінницької області зіткнулась з командою Закарпатської області, що мала значну підтримку вболівальників. Проте, вінничани змогли вибороти перемогу з рахунком 19-13, залишивши суперника позаду.

За підсумками турніру, найкращими гравцями визнані Вадим Гавриш та Єгор Паламарчук з Вінниці, що є ще одним свідченням високого рівня підготовки та професіоналізму спортсменів міста.

Старший тренер-викладач МДЮСШ № 3 неодмінно подякував ЗСУ за можливість дітям займатися улюбленою справою, підкресливши важливість спорту у формуванні молодого покоління.

Новини Вінниці / Вінничани тріумфують на Всеукраїнському турнірі з гандболуНовини Вінниці / Вінничани тріумфують на Всеукраїнському турнірі з гандболуНовини Вінниці / Вінничани тріумфують на Всеукраїнському турнірі з гандболуНовини Вінниці / Вінничани тріумфують на Всеукраїнському турнірі з гандболуНовини Вінниці / Вінничани тріумфують на Всеукраїнському турнірі з гандболуНовини Вінниці / Вінничани тріумфують на Всеукраїнському турнірі з гандболу