Вінничани привезли нагороди з чемпіонату Європи та Кубку світу з універсального бою

Новини Вінниці / Вінничани привезли нагороди з чемпіонату Європи та Кубку світу з універсального бою

Вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 на чолі з тренером Олегом Бузовським здобули неймовірний успіх на чемпіонаті Європи та Кубку світу з універсального бою у Туреччині. Результатом їхньої наполегливої праці та відданості стали 10 заслужених нагород.

Змагання у Мерсіні, Туреччина, прийняли близько 400 учасників з 32 країн на Кубку світу та близько 250 учасників з 22 країн на чемпіонаті Європи. Вихованці МДЮСШ №5 показали вражаючі результати, здобувши 10 нагород.

На чемпіонаті Європи Артем Зімін здобув золоту та срібну медалі, Кирило Вербицький - «срібло» та «бронзу», а Олексій Кірілов - «срібло».

У Кубку світу вінничани також блискуче виступили, зайнявши наступні позиції: Артем Зімін - перше та третє місця, Кирило Вербицький - перше та друге, Олексій Кірілов - третє.

Ці досягнення не тільки свідчать про високий рівень підготовки спортсменів Вінницької області, але й підкреслюють їхню готовність та рішучість досягти великих результатів на міжнародній арені. Також, у підсумку, збірна України, у складі якої виступали представники з різних областей, посіла перше місце у загальнокомандному заліку.