Вінничани при погонах візьмуть участь у благодійному забігу, аби зібрати кошти на відпочинок дітей з Донбасу

Новини Вінниці / Вінничани при погонах візьмуть участь у благодійному забігу, аби зібрати кошти на відпочинок дітей з Донбасу

У Вінниці 2 червня відбудеться благодійний забіг «Чужих дітей не буває», під час якого збиратимуть кошти на літнє оздоровлення  80 дітей з Луганської та Донецької областей.

У Вінниці 2 червня відбудеться благодійний забіг «Чужих дітей не буває», під час якого збиратимуть кошти на літнє оздоровлення 80 дітей з Луганської та Донецької областей.

Учасниками благодійної акції, яку організувало «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО», планують бути представники Повітряних сили Збройних сил України, нацгвардійці з військових частин 3008 та 3028, працівники управління СБУ, прокуратури Вінницької області і головного управління Державної фіскальної служби України у Вінницькій області, а також спіробітники Державної служби охорони, рятувальники, правоохоронці, патрульні, ветерани десантних військ з Вінниччини.

За словами голови правління "Всеукраїнського об'єднання учасників бойових дій і волонтерів АТО" Анатолія Слівінського, заради дітей із Сходу бігтимуть у Вінниці майже 1000 осіб.

«Кожен, хто хоче допомогти дітям, зможе за певну плату отримати право участі  у масовій спротивній акції. Плануємо зібрати близько 400 тис грн та влаштувати малечі відпочинок в «Подільському Артеку» протягом 24 днів», - розповів Анатолій Слівінський.

Старт учасників благодійного забігу відбудеться з площі К.Могилка. Фінішуватимуть на площі біля арки Центрального парку, де будуть оголошені і результати акції.

«Крім того, з нагоди  Міжнародного дня захисту дітей організатори та спонсори благодійної акції  влаштовують родинне  свято для дітей учасників АТО і волонтерів  з усіх районів Вінницької області, а також для  всіх, хто захоче долучитись до доброї справи. З 10.00, 2 червня , на майданчику біля фонтана Центрального парку відбудуться святковий концерт, численні розважальні акції,  конкурси та анімації для малечі», - розповів А. Слівінський.