Вінничани просять сміттєвий контейнер на зупинці "Будинок відпочинку"

Новини Вінниці / Вінничани просять сміттєвий контейнер на зупинці "Будинок відпочинку"

У Вінниці просять встановити сміттєвий контейнер на кінцевій Будинку відпочинку.

У Вінниці просять встановити сміттєвий контейнер на кінцевій Будинку відпочинку.

На сайті Єдиної системи місцевих петицій, з пропозицією по встановленню сміттєвого баку до Вінницької міської ради звернувся вінничанин Дмитро Кравець:

"Лісовий масив в районі Старого міста мати попит у мешканців, які полюбляють відпочивати на природі. Але "наслідки" такого відпочинку (здебільшого скляна і пластикова тара) залишається де завгодно, тільки не на смітнику. Проблема одна — відсутній елементарний сміттєвий контейнер.
Виходячи з лісу з пакетом сміття, його фактично немає куди викинути. Із собою в громадський транспорт ніхто не бажає брати, тому і залишають його під найближчою електроопорою чи деревом.
Враховуючи те, що подібна ситуація є неприпустимою в цивілізованій країні, необхідно встановити контейнери, для сміття в районі кінцевої зупинки "Будинок відпочинку" або безпосередньо біля виходу з лісового масиву." - йдеться у петиції.

На разі петицію підписали 5 чоловік. Для всіх охочих -  підписати її можно за цим посиланням.

Новини Вінниці / Вінничани просять сміттєвий контейнер на зупинці "Будинок відпочинку"Новини Вінниці / Вінничани просять сміттєвий контейнер на зупинці "Будинок відпочинку"
Ірина Заіковата

8 травня, 2019