Вінничани хочуть заборонити проїзд алеями Центрального парку по «спецдозволам»

Новини Вінниці / Вінничани хочуть заборонити проїзд алеями Центрального парку по «спецдозволам»

За ініціативи Анатолія Заїки вінничани почали збір підписів під петицією до міськради щодо заборони проїзду вдень приватного автотранспорту алеями Центрального парку. Автор звернення наголошує, що його обурило те, що навіть хокеїсти лінуються з ключкою пройти 50 метрів, а паркуються під самим «Ледовим клубом». Також парком для розваг роз’їжджають хлопці з дівчатами.

За ініціативи Анатолія Заїки з 26 червня вінничани почали збір підписів під петицією до міськради щодо заборони проїзду вдень приватного автотранспорту алеями Центрального парку. Автор звернення наголошує, що його обурило те, що навіть хокеїсти лінуються з ключкою пройти 50 метрів, а паркуються під самим «Ледовим клубом». Також парком для розваг роз’їжджають хлопці з дівчатами.

Вінничанин називає «справжнім середньовіччям» те, що люди ігнорують знак, який забороняє рух авто зеленою зоною. Він пояснює, що одного разу викликав поліцію, яка б мала відреагувати на порушення. Втім, виявилося,що у водіїв є «спецдозволи» - договори, по яким автопрогулянки не заборонені. Звісно ж, такі водії не звертають уваги на літніх пішоходів та маленьких дітей, для яких начебто алеї існують.  

Автор петиції пропонує: вжити заходів по забороні їзди по парку на авто, скасувати всі подібні дозволи і дозволити заїжджати виключно автомобілям з товаром або за товаром вранці до 8:00 або вночі після 24:00, а також направити відповідні роз'яснення поліції.

Олег Верлан

29 червня, 2018