Вінничанка створила жар-птицю для учасниці міжнародного конкурсу

Новини Вінниці / Вінничанка створила жар-птицю для учасниці міжнародного конкурсу

Вінницька дизайнер Світлана Теренчук створила вбрання для учасниці міжнародного конкурсу краси, телеведучої Інесси Подолян. Костюм виконано у вишневих і червоних кольорах на блакитній основі, головний убір, вінок, має форму птаха. Його зробила сестра Світлани – Наталя Гордополова.

Вінницька дизайнер Світлана Теренчук створила вбрання для учасниці міжнародного конкурсу краси, телеведучої Інесси Подолян. Костюм виконано у вишневих і червоних кольорах на блакитній основі, головний убір, вінок, має форму птаха. Його зробила сестра Світлани – Наталя Гордополова. Вона спеціалізується на валяних аксесуарах з вовни. Нижче на фото: вінницька дизайнер одягу Світлана Теренчук демонструє вбрання, яке поїде до Латвії.

 

«Для мене самої це було цікаво, бо я вперше поєдную блакитний і вишневий, - розповідає Світлана Теренчук. – Кольорова гама, як бачите, – українська. Наше завдання було – показати гарний образ і у той же час зберегти етніку. Для образу костюму жар-птиці використовували такі матеріали як мереживо, тафту, вишивку зі стразами.» 

За словами дизайнера, Інесса братиме участь у міжнародному конкурсі краси "Elite Beauty Queen 2018", який незабаром відбудеться у Латвії. На ньому буде вихід у стилізованих національних костюмах. Не так давно вінницька красуня теж виходила на подіум у сукні від Теренчук. Інесса брала участь у конкурсі краси для успішних жінок «Mrs. Ukraine International 2018» і стала «Mrs. Media». Тоді у вбранні домінували чорний і червоний кольори.

Світлана Теренчук понад 10 років створює одяг і не вперше одягає зірок подіуму. Раніше для спецпроектів та персонально у її одязі виступали Катя Бужинська, Ярослава Руденко, Тоня Матвієнко, музичний гурт «Тік», Олександр Теренчкук (чоловік Світлани).

 

Алла Штельмах

14 червня, 2018