Вінничанка створює оригінальні малюнки за допомогою кави (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінничанка створює оригінальні малюнки за допомогою кави (ВІДЕО)

Кожного ранку понад 50 відсотків населення нашої планети починають свій день з філіжанки ароматної кави. Цей напій надзвичайно популярний й посідає друге місце за кількістю споживання після води. Також каву використовують у косметиці, як добриво для рослин тощо. Виявляється, ще її використовують й у якості фарби. Вінницька художниця створює за її допомогою свої оригінальні малюнки. Як і чимало інших творчих людей, займається цим, коли в неї є натхнення. Як вона створює кавові малюнки, чому замість фарби й гуаші вирішила використовувати цей ароматний напій? Про це та інше – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Кожного ранку понад 50 відсотків населення нашої планети починають свій день з філіжанки ароматної кави. Цей напій надзвичайно популярний й посідає друге місце за кількістю споживання після води. Також каву використовують у косметиці, як добриво для рослин тощо. 

Виявляється, ще її використовують й у якості фарби. Вінницька художниця створює за її допомогою свої оригінальні малюнки. Як і чимало інших творчих людей, займається цим, коли в неї є натхнення.

Як вона створює кавові малюнки, чому замість фарби й гуаші  вирішила використовувати цей ароматний напій? Про це та інше – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

7 червня, 2018