Вінничанка пропонує владі "відмовитися" від відключення гарячої води на все літо

Новини Вінниці / Вінничанка пропонує владі "відмовитися" від відключення гарячої води на все літо

Після закінчення опалювального періоду всі теплопостачальні підприємства розпочали ремонтні роботи. Вінничани вже відчули це, оскільки у багатьох багатоповерхівках не стало гарячої води. Мабуть, у людей є скептицизм щодо терміну. Не вірять, що закінчаться раніше осені. Вінничанка Руслана Шевчук 4 травня зареєструвала петиції щодо обмеження терміну ремонту.

Після закінчення опалювального періоду всі теплопостачальні підприємства розпочали ремонтні роботи. Вінничани вже відчули це, оскільки у багатьох багатоповерхівках не стало гарячої води. Мабуть, у людей є скептицизм щодо терміну. Не вірять, що закінчаться раніше осені. Вінничанка Руслана Шевчук 4 травня зареєструвала петицію щодо обмеження терміну ремонту.

Звертаючись до міської влади, жінка пропонує «відмінити відключення гарячої води на літній період». Вона пояснює, що далеко не в кожній родині дома є бойлер. Більш того, вінничанка вказує, за відсутності гарячого водопостачання влада втрачає.

Вона зазначає, що «це економічно вигідно для нашої влади», втім «на вулиці, в транспорті і в інших місцях, як стане приємно знаходитись з людиною, яка не помилась».

Можна сперечатися, щодо втрат через неприємний запах у громадських місцях. Скоріше мова йде особисте сприйняття. Коли людина не миється, то неприємно лише тим, хто поруч.

З іншого боку, у влади немає безпосереднього впливу на діяльність комунальних чи комерційних підприємств, які надають послугу. А вони поки що заявляють про ремонти тривалістю у один місяць. У травні вже відключили кілька районів. Про «засуху» на весь літній період поки ніхто не заявляв.

Олег Верлан

4 травня, 2018