Вінничанка пропонує створити сучасний парк на Стрілецькій

Новини Вінниці / Вінничанка пропонує створити сучасний парк на Стрілецькій

Майже кілометрову зелену зону вздовж вулиці Стрілецької вінничанка Наталія Баланюк пропонує перетворити у сучасну зону відпочинку з фонтаном, велодоріжкою і скейтпарком, а також майданчиком для вигулу собак. Відповідна петиція до мерії зареєстрована 26 квітня.

Майже кілометрову зелену алею вздовж вулиці Стрілецької вінничанка Наталія Баланюк пропонує перетворити у сучасну зону відпочинку з фонтаном, велодоріжкою і скейтпарком, а також майданчиком для вигулу собак. Відповідна петиція до мерії зареєстрована 26 квітня.

Зазначимо, в петиції мова йде про ділянку між МПМ «Зоря» і Муніципальним ринком, поруч із 45-им заводом та штабом Повітряних сил. Проте територію від вулиці Некрасова до ринку займає школа №30. Також частину зеленої зони передано храму УПЦ МП.

Залишаються і «вільні» площі, які потребують впорядкування. Ідея вінничанки заслуговує на увагу та, ймовірно, у будь-якому разі – навіть якщо кількість підписів під петицією буде недостатньою для відповіді та розгляду - у міськраді не залишать поза увагою цю зелену зону, але після облаштування вулиці Замостянської. Тобто не раніше 2020 року.

Макс Мельник

28 квітня, 2019