Вінничанка Мар’яна Шевчук стала номінанткою Всеукраїнської премії «Жінка України». Розпочато голосування

Новини Вінниці / Вінничанка Мар’яна Шевчук стала номінанткою Всеукраїнської премії «Жінка України». Розпочато голосування

Українські паралімпійки та дефлімпійки стали номінантками Всеукраїнської премії «Жінка України-2019» в номінації «Натхнення року» , що заснована журналом «Единственная». Про це повідомляє прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України. Однією із претендентів на перемогу у Всеукраїнській премії є українська спортсменка Мар'яна Шевчук з Вінниці.

Українські паралімпійки та дефлімпійки стали номінантками Всеукраїнської премії «Жінка України-2019» в номінації «Натхнення року», що заснована журналом «Единственная». Про це повідомляє прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України. 

«Це вперше за всю історію існування премії «Жінка України» наші  спортсменки з інвалідністю стали номінанками», - зазначили у прес-службі.

 Однією із претендентів на перемогу у Всеукраїнській премії є українська спортсменка Мар'яна Шевчук з Вінниччини.

Конкуренцію вінничанці складають Анна Стеценко, Єлизавета Мерешко, Марія Режило та Оксана Шишкова.

Віддати свій голос за Мар'яну Шевчук можна за посиланням.

Нагадаємо, премія відзначає жінок, що дійсно творять життя, змінюють світ навколо себе та окриляють інших своїм прикладом. Щороку переможців визначають в наступних категоріях: «Здоров’я та медицина», «Психологія та саморозвиток», «Вища освіта», «Середня освіта», «Соціальний вклад», «Спорт», «Мода та краса», «Культура», «Шоу-бізнес», «Бізнес. Startup», «Бізнес. Підприємництво», «Бізнес. Менеджмент» та у спеціальній номінації – «Натхнення року».