Вінничанка ледь не вбила ножем чоловіка, залишила його стікати кров’ю і пішла до товариша пити

Новини Вінниці / Вінничанка ледь не вбила ножем чоловіка, залишила його стікати кров’ю і пішла до товариша пити

В травні 2019 року до Вінницької лікарні швидкої медичної допомоги доставили чоловіка з множинними колото-різаними пораненнями лівої половини грудної клітини. Вінничанин зізнався правоохоронцям у тому, що під час сварки отримав удари ножем від дружини.

У травні 2019 року до Вінницької лікарні швидкої медичної допомоги доставили чоловіка з множинними колото-різаними пораненнями лівої половини грудної клітини. Вінничанин зізнався правоохоронцям у тому, що під час сварки отримав удари ножем від дружини.

За цим фактом Вишенським відділенням поліції Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом замаху на умисне вбивство за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України.

Як повідомив потерпілий, він повернувся додому та побачив на ліжку свою п’яну дружину. Жінка спала. Спроба розбудити її обернулася конфліктом, який переріс у штовханину. Під час з’ясування стосунків чоловік припустився помилки – повернувся спиною до дружини і хотів піти з кімнати. Він запевняє, що планував таким чином закінчити сварку.

Ззаду жінка наздогнала свою «другу половинку» та завдала чоловікові два удари ножем у грудну клітину. Отримані поранення призвели до кровотечі. Вінничанин намагався припинити її підручними засобами до приїзду працівників медичної допомоги.

У цей час дружина залишила квартиру та пішла до свого знайомого, де продовжила вживати спиртні напої. Після приїзду бригади швидкої допомоги потерпілого у важкому стані було госпіталізовано.

За погодженням із Вінницькою місцевою прокуратурою 34-річній вінничанці слідчим повідомлено про підозру у вчиненні даного злочину. Вінницьким міським судом обрано їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі досудове розслідування триває.

За скоєний злочин зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Прокурор Вінницької місцевої прокуратури Павло Кравчук

 

admin

26 червня, 2019