Вінничанка Лариса Полулях - серед номінантів всеукраїнської волонтерської премії

Новини Вінниці / Вінничанка Лариса Полулях - серед номінантів всеукраїнської волонтерської премії

Серед номінантів на волонтерську премію від спільноти "Євромайдан СОС" - і вінничанка Лариса Полулях. Переможця конкурсу визначить жюрі.

Серед номінантів на волонтерську премію від спільноти "Євромайдан СОС" - і вінничанка Лариса Полулях. Переможця конкурсу визначить жюрі.

Волонтерська премія Євромайдану SOS 2017 проводится вже вчетверте. Вона покликана привернути увагу та популяризувати надзвичайну роботу та гідні вчинки звичайних людей. А також показати суспільству, що таких людей у нас насправді багато і що кожному під силу змінити світ на краще

Щороку організатори збирають волонтерів, щоб сказати їм: «Дякуємо! Ваша праця неоціненна!» Почесне журі обирає трьох лауреатів премії, історії яких вражають найбільше та які можуть стати натхненням до дій для інших. "Проте, Євромайдан SOS не ставить за мету визначити найкращих, зрештою, це просто неможливо. Тому ми відзначаємо кожного номінанта", - кажуть організатори.

У повідомленні спільноти йдеться:

Лариса є координаторкою волонтерської групи «Бойові бджоли», яка з 2014 року надає допомогу учасникам АТО, членам їх родин, вдовам. 
В 2017 році організація реалізувала проект «Школа ветеранів», під час якого правову допомогу отримали більше 700 ветеранів АТО та членів їх родин.
Щорічно організовується відпочинок для дітей учасників АТО у Польщі, Італії, в Українських Карпатах. Четвертий рік проводяться різдвяні акції – подарунок дитині героя. 
Організовує лікування та реабілітації військових за кордоном. 
Забезпечує гуманітарну допомогу родинам, школам, інтернатам в Донецькій та Луганській областях.
В групі працює автомобільна конструкторська група, яка склала вже три автомобілі для розвідників. Останній був презентований на виставці Укроборонпрому. 
На супроводі в групі "Бойових бджілок" є троє діток, які проходять лікування в онкологічних клініках.

Церемонія нагородження відбудеться 30 листопада 2017 року в "Українському домі".

Антон Булгаков

14 листопада, 2017