Вінничанка до самої смерті тримала у таємниці ім’я того, хто наніс їй страшні удари ножем

Новини Вінниці / Вінничанка до самої смерті тримала у таємниці ім’я того, хто наніс їй страшні удари ножем

Ця трагедія сталася восени минулого року. Багатьох вінничан шокувала інформація про жорстоке вбивство 53-річної вінничанки. У реанімацію міської лікарні вона потрапила з шістьма ножовими пораненнями.

Ця трагедія сталася восени минулого року. Багатьох вінничан тоді шокувала інформація про смерть 53-річної вінничанки. У реанімацію міської лікарні вона потрапила з шістьма ножовими пораненнями. Врятувати її життя медикам не вдалося, через 5 днів вона померла.

Але перед тим розповіла, що поранення отримала з власної необережності. Зрозуміло, слідчі у це не повірили, оскільки самостійно нанести собі стільки ножових поранень, одне з яких у печінку, вона б не змогла. Тож тривали пошуки вбивці, ім’я якого потерпіла чомусь вирішила тримати в таємниці.

Згодом правоохоронці затримали підозрюваного. Ним був 30-річний син загиблої. З’ясувалося, що в той фатальний день разом з мамою він вживав алкоголь, затим вони сильно посварилися. Закінчилося це все страшно: кухонним ножем син вбив рідну маму.

Суд, визнавши його винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, призначив покарання – 8 років позбавлення волі. Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини.
 

Юрій Ярмощук

17 липня, 2018